miércoles, 5 de mayo de 2010

Día mundial del comercio justo

El proper 8 de maig se celebra el Dia Mundial del Comerç Just. Mallorca, Menorca i Eivissa s’uneixen a la commemoració amb diverses activitats lúdiques i culturals, punts d’informació, parades de venda i degustacions. Amb aquesta celebració es vol conscienciar la ciutadania sobre la seva capacitat de contribuir a la lluita contra la pobresa a través d’un canvi d’hàbits de consum al llarg de l’any.

Sota el lema “Un dia per celebrar, tot un any per actuar”, més d’un centenar d’actes tindran lloc en 130 ciutats i municipis de tot Espanya, en què es recordarà els consumidors que les seves compres influeixen en les desigualtats econòmiques mundials. En aquest sentit, el Comerç Just és una eina eficaç de cooperació, perquè garanteix unes condicions laborals i salarials adequades als productors-es, assegura la igualtat de gènere, la protecció del medi ambient en els processos de fabricació i que no es produeixi explotació infantil. Per tant, els ciutadans i les ciutadanes, en el dia a dia, a través de la compra d’aquesta mena d’articles, poden contribuir al desenvolupament dels pobles.

A Mallorca hi haurà múltiples i diverses activitats a diferents llocs: xerrades, conta-contes, espectacles, …

Adjuntam el programa d’activitats.

A Palma del 5 al 8 de maig, plaça d’Espanya.

Venda i degustació de productes de comerç just.

Exposició sobre el comerç just.

Horari: de 10h a 20h; dissabte 8 de maig, de 10h a 14h.

A Inca, dissabte, 8 de maig

10.30-13.30 h Paradeta a la plaça de Santa Maria la Major, degustació de productes de comerç just i activitat infantil: contacontes amb Víctor E. Uwagba.

A Manacor, dissabte, 8 de maig, botiga de S’Altra Senalla del Casal de la Pau

9.30 h - 13h degustació i batucada

Us esperam!

No hay comentarios:

Publicar un comentario